Luontoystävällinen Laulasmaa

Hestia Hotel Laulasmaa Spa tuottaa itse vihreää energiaa yli kahdensadan hotellin katolle asennetun aurinkopaneelin avulla. Lähiaikoina on tarkoitus entisestään lisätä aurinkopaneelien määrää.

Aurinkoenergian käyttö vähentää tarvetta käyttää fossiilisia polttoaineita, mikä auttaa säätämään ympäristöämme.

Meidän ravintoloissamme ja spa-kahvilassamme saatte nauttia ruokia ja juomia, joiden tarjoilussa olemme huomioineet sekä ympäristöä että teidän elämyksiänne.

Laulasmaan ravintolassa ei käytetä muovipillejä. Tämän ansiosta jää kuukausittain käyttämättä 500–1000 pilliä, mikä auttaa vähentämään muovisaastetta planeetallamme. Muovipillien sijaan käytämme uudelleen käytettäviä ja biohajoavia järviruo’osta valmistettuja pillejä, jotka kestävät kuukausia tai jopa vuosia.

 

  • Smoothiet ja pirtelöt tarjoilemme biohajoavista, maissi- tai riisimassasta valmistetuista mukeista.
  • Laulasmaa Spa ravintoloiden ja kahviloiden veitset ja haarukat ovat 100% kierrätysmateriaalista ja niillä kaikilla on ympäristömerkki.
  • Meidän vesipuistossamme ei käytetä muoviastioita. Vesipuistossa ei vierailijoiden turvallisuuden takaamiseksi voi käyttää posliini- ja lasiastioita, siellä on käytössä kierrätyspahvista valmistetut mukit ja pillit. Tämän ansiosta jää kuukausittain käyttämättä arviolta 8000–9000 muovimukia.

Laulasmaa Spassa käytettävät tuotteet on valmistettu puhtaasta luonnosta peräisin olevista ainesosista. Myös hotellihuoneiden kylpyhuoneissa olemme pyrkineet käyttämään ympäristöä säästäviä ratkaisuja ja esimerkiksi saippua-annostelijamme ovat uudelleen täytettäviä.