Valikko Varaa Verkkokaupa

Ravintola Wicca

Wicca on nostanut Viron parhaiden ravintoloiden
joukkoon jo viitenä vuonna.

Ateriat valmistetaan pääasiassa Virossa kasvatetuista raaka-aineista. Ruokalistalla on kunniapaikalla kotimainen tuore kala, vapaassa luonnossa kasvatettu lihakarja ja siipikarja sekä virolaiset juurekset ja hedelmät sekä kaikki syötävät metsän antimet, jotka tekevät ruoista salaperäisiä ja antavat niille oman voimansa.

 

Katso erityisruokalista A la carte menu

Varaa pöytä ravintolassa

Puhelin: +372 687 0870 / +372 5696 6107
restoran.wicca@hestiahotels.com

A la carte ravintola Wicca on avoinna:

17.00-22.00 Ma – To
17.00-23.00 Pe
12.00-23.00 La
12.00-22.00 Su
Live-musiikki perjantaisin ja lauantaisin klo 19.00 – 22.00

Ravintola Wicca ja resto Verde ovat 22. sekä 23. elokuuta varattu yksityiskäyttöön. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Ravintolamme ovat normaalisti auki taas 24. elokuuta. Lämpimästi tervetuloa!

 

”Wiccalla on Sinulle aikaa. Se tuo Sinulle hiekkaharjanteilta ja rantamäntyjen latvoista kaikuvan iloisen kuiskeen ja kattaa sen liinaksi pöytään. Nostaa ikkunan takana aaltoilevasta merestä kalaa ja kantaa sen musiikiksi pöytään. Poimii pellolta ja koskemattomasta sammalmättäästä kasteenraikkaan aamun ja kätkee sen Sinun hymyysi. Wicca on kuin metsänhaltija, joka uskoo omaan maahansa ja sen mullasta nouseviin Pohjolan selkeisiin makuihin. Se uskoo rakkauteen, joka kulkee lautasen ja vatsan kautta. Rakkaus tulee Wiccan kautta.”

 

Keittiömestari Angelica Udeküll

”Olen iloinen, että voin toivottaa teidät tervetulleiksi koko Laulasmaa Span ja Wicca-ravintolan henkilöstön puolesta!

Ravintolamme ruokalistalta löytyy tasapainoinen ja terveellinen ateriavalikoima, jossa perinteiset pohjoismaiset maut on yhdistetty modernin keittotaidon parhaisiin piirteisiin. Laatiessamme ruokalistaa puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista olemme pyrkineet tarjoamaan sekä tuttua ja turvallista että iloisia yllätyksiä ja aisteja virkistäviä aromeja.

Toivomme, että vierailu ravintolassamme on todellinen makuelämys, joka halutaan kokea uudelleenkin.”

Wicca-ravintolan keittiömestari Angelica Udeküll

Katso kuvat