Resto Verde

Tervetuloa nauttimaan kevyistä aterioista ja puhtaista mauista.

 

 

Perjantaisin ja lauantaisin Verdessä voi illastaa myös buffetpöydässä, jossa on paljon vaihtoehtoja moneen makuun. Seisovan pöydän hinta on 20 € (sis. vesi, tee ja kahvi).

Kaikki ruoat valmistetaan aina laadukkaista ja mieluiten kotimaisista raaka-aineista.

 

Varaa pöytä ravintolassa

Puhelin: +372 687 0870
restoran.wicca@hestiahotels.com

Resto Verde on avoinna:

Ma – Su  12.00-21.00

Aamiainen:

Ma-Pe 7.00-10.00
La-Su 7.30-11.00

 

Verde on kevyt. Kevyt, sähäkkä ja itsestään tietoinen pikkusisko. Se tuoksuu kuin kesä, hellii kuin kevät, maistuu raikkaalta kuin talven ensi hiutale ja on rehellinen kuin syyssade. Resto Verdellä on isosiskonsa Wiccan viisaus ja kokemus, mutta myös nuoruuden rohkeus, räväkkyys ja suoruus. Sillä on omat polkunsa, mutta sama päämäärä. Oma huone, mutta saman katon alla. Yhteinen pelto, mutta erilainen maku. Verdessä on enemmän kuin lautaselta näkyy ja se uskoo, että sen maut tuovat Sinut takaisin, sillä siinä on sitä jotain. Jotain täkäläisestä yrttimaasta, kalastusveneestä, metsästä ja lihakellarista. Jotain, jonka tunnistat aina takuuvarmasti, oli se sitten Verden aamiainen, buffet tai à la carte. Muualta sitä ei ole, sillä muualla ei ole Verdeä. In Verde veritas. Wicca on siitä ylpeä. Mutta Verde on kevyt.

Aamiainen

Monipuolinen ja maukas aamiainen voidaan nauttia miellyttävän musiikin säestämänä pohjoismaisen modernissa ja avarassa tilassa, jonka ikkunoista on näköala mäntyjen latvoihin ja merelle.

Aamiaisruokalistalla on perinteisiä lämpimiä ruokia: puuroa, ohukaisia, munakokkelia, pekonia, kananmunia, papuja tomaattikastikkeessa jne. Buffet-tiskiltä löytyy kaikkea maukasta voileipien kokoamiseen: juustoa, makkaraa, kasviksia, kalaa ja paljon muuta, sekä hedelmiä, mysliä, jogurttia, vehnä- ja ruisleipää, leivonnaisia ja mehua. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota aamukahviin. Kaikki on valmiina, valitsitpa sitten latten, cappuccinon tai mustan kahvin!

Aamiaista tarjotaan seuraavasti:

7.00-10.00 Ma-Pe
7.30-11.00 La-Su

 

Katso kuvat