Saunat

MERELLINEN AROMISAUNA ON REMONTISSA 01.05.2020 ASTI.
Pahoittelemme mahdollista remontista aiheutuvaa häiriötä!

  • Virolaisille sauna on ollut vuosisatoja tärkeä paikka – terveydellinen ja nautinnollinen.
  • Saunassa ei saa ikuista nuoruutta, mutta kuitenkin tämä on paikka joka tarjoaa enemmän kuin pelkästään hikoilua.
  • Oikea valmistautuminen ja te nautitte saunassa käynnistä vielä enemmän ja sen virkistävä olo on huomattavasti parempi. Tärkeää on saunassa oleva tunnelma, siitä riippuu, miten päästään irti arkielämästä.
  • Suosittelemme ottamaan mukaan perheen ja parhaat ystävät. Saunasta saattaa tulla elämys kaikille.
  • Sauna sopii kaikille ja on ollut vuosisatoja kun terveyden ikkuna.
Kylpylän hinnasto

Puhelin: +372 687 0830
spaadmin.laulasmaa@hestiahotels.com

Vesi- ja saunakeskus on avoinna:

joka päivä 9:00 – 22:00
Kylpylä aukeaa kuukauden joka toisena keskiviikkona klo 16:00 huoltotöiden vuoksi.

Vesi- ja saunakeskuksessa on 6 erilaista saunaa:

KÄPYSAUNA

Kuuma (95°C) ja keskikostea sauna, jossa saa kunnolla hien pintaan. Lauteilla istumisen jälkeen kannattaa aina viilentää keho kylmällä vedellä. Saunassa on suositeltavaa viipyä kerrallaan korkeintaan 10 min.
Sisustuksessa näkyvät aidot Laulasmaan männynkävyt.

AROMISAUNA

75˚C on juuri ihanteellinen lämpötila rentoutumiseen aromaattisessa, suomalaisessa löylysaunassa. Sauna sopii erinomaisesti rentoutumiseen, elimistön puolustuskyvyn vahvistamiseen ja hengitystiesairauksien lievittämiseen. Saunomisen suosituskesto on korkeintaan 20 min.
Sauna ei ole liian kuuma eikä kostea. Sen materiaalina on käytetty tammea.

MERELLINEN AROMISAUNA ON REMONTISSA 01.05.2020 ASTI

Lämpötilaltaan matalahko (korkeintaan 60°C) ja kosteudeltaan 100-%:nen sauna sopii erinomaisesti hengitystievaivojen (keuhkoputkentulehdus, yskä, käheä kurkku, astma, vilustuminen) sekä iho-ongelmien (psoriasis, allergiset ihottumat, ihon kuivuus ja hilseily) hoitoon. Merellinen suolahöyry ja koskea lämpö puhdistavat tehokkaasti ihoa tehden siitä silkinpehmeän. Suositeltu saunomisaika on korkeintaan 20 min.

SUOLA-HÖYRYSAUNA

Lämpimässä (korkeintaan 45°) ja kosteassa höyrysaunassa koko vartalo hierotaan terveyttä edistävällä suolaseoksella. Suola hierotaan iholle, annetaan vaikuttaa 5–10 min ja pestään pois. Lämmin höyry avaa ihohuokoset, suolalla hierominen kuorii ja hoitaa ihoa. Saunomisen jälkeen iho on todella silkkinen. Suolalla on puhdistava ja antibakteerinen vaikutus. Saunomisen suosituskesto on korkeintaan 12 min.

SANARIUM

Sanarium on täydellinen höyry- ja löylysaunan yhdistelmä. Sekä lämpötila (45–50˚C) että ilmankosteus (n. 50 %) ovat maltilliset. Miellyttävän tuoksuisessa aromaattisessa sanariumissa voi rentoutua rauhassa useita kymmeniä minuutteja.

ULKOSAUNA

Kuuma (90˚C) ja keskikostea löylysauna. Viihtyisä ja elämyksellinen puulämmitteinen ulkosauna vastaa vaativankin saunojan odotuksia. Saunomisen jälkeen voi lekotella mukavasti auringossa tai pulahtaa virkistävään ulkoaltaaseen. Ulkosaunaan pääsee kätevästi suoraan Vesikeskuksesta.

JAPANILAINEN KYLPY

Lämpimällä vedellä (41˚C) täytetty japanilainen kylpyallas on paras torjuntakeino pohjoismaista kylmyyttä vastaan. Kylpy on rentouttava paikka, missä voi myös hyvin nauttia kylmiä virvokkeita. Ennen kylpyyn menoa kannattaa totuttaa kehoa kuumassa suihkussa. Kylvyssä kannattaa oleskella enintään 10 minuuttia kerrallaan. Kylvyn jälkeen keho säilyy lämpimänä pitkään, mikä on todella miellyttävä tunne.

LÄMMITETYT LEPOTUOLIT

Lepotuoleissa on ihana palautua saunan tai altaassa käynnin jälkeen.

 

Suositukset

Ennen saunaa ja myös saunassa oleskelun aikana tulisi juoda runsaasti vettä, koska hikoillessaan ihminen menettää paljon nestettä. Suosittelemme kuurina 3 kertaa viikossa kuukauden ajan.

Esteet ja varoitukset

Saunassa ei suositella alkoholin nauttimista. Raskaana oleville eikä pikkulapsille suositella infrapunasaunan käyttöä. Älä mene saunaan, jos sinulla on kuumetta. Jos tunnet olosi huonoksi saunassa, poistu heti.

 

Katso kuvat