Yhdenhengenhuone

Yhdenhengenhuoneet ovat klassisen tyylikkäitä huoneita, joissa on tilava sänky. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, puhelin, oma kylpyhuone, jossa on suihku tai kylpyamme, hiusteinkuivain, minibaari ja työpöytä.

Varaa heti

Double/Twin – kahdenhengenhuoneet

Klassisen tyylikkäästi sisustetuissa kahdenhengen double/twin-huoneissa on parisänky tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, puhelin, oma kylpyhuone, jossa on suihku tai kylpyamme, hiusteinkuivain, minibaari ja työpöytä.

Varaa heti

Superior double – kahdenhengenhuone

Klassisen tyylikkäästi sisustetuissa Superior Double -kahdenhengenhuoneissa on tilava parisänky. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, suoravalintapuhelin, oma lattialämmityksellä varustettu kylpyhuone, jossa on suihku tai kylpyhuone, minibaari ja työpöytä.

Varaa heti

Family room-Perhehuone

Klassisen tyylikkäästi sisustetuissa kahdenhengen huoneissa on kaksi sänkyä ja vuodesohva. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, puhelin, oma kylpyhuone, jossa on suihku tai kylpyamme, hiusteinkuivain, minibaari ja työpöytä.

Varaa heti