Hestialla on syntymäpäivä!

Olemme jo 3 vuotiaat! Kiitos, että olette meidän kanssamme!

HOTELLI

TERVETULOA

Jotta vierailusi olisi turvallista, olemme ryhtyneet erilaisiin erikoistoimenpiteisiin ja teemme parhaamme tehdäksemme vierailustasi hotellissa miellyttävän ja kodikkaan.

Lue lisää

TARJOUKSET

Perhepaketti ”Tontut kurkistaa”

Joulu, se on tontut, piparkakut, joulukuusi, kuuma ja mausteinen juoma, lahjat, mukava ja kodikas oleskelu rakkaitasi kanssa.

Lue lisää

70 € HINTA

PELASTA MATKAILU!

Tämä on erityisen sopiva majapaikka, jos arvostat eleganttia ja hiljaista yösijaa, ja haluat nauttia mainiosta gourmetruoasta ja Telliskiven ja Noblessnerin kulttuureista.

Lue lisää

33 € HINTA ALKAEN

Hotellista

Hotelli sijaitsee Vanhankaupungin  ja suositun sekä trendikkään Kalamajan kaupunginosan välissä. Hotellimme sopii hyvää sijaintia, mukavuutta ja erityistä tunnelmaa arvostaville hotellivieraille – hotellin avarissa sisätiloissa on säilytetty vanhan teollisuusrakennuksen tunnelmaa. Trendikäs Kalamaja suosittuine ravintoloineen on heti hotellin vieressä.

Varaa heti

Huoneet

105 rakennuksen teollista perintöä kunnioittavaa ja samalla kuitenkin kodikkaan mukavaa huonetta.

Varaa heti Lue lisää

Ravintola

Ravintolamme  à la carte -lista  tarjoa makuelämyksiä kaikkeen makuun. Kahteen osaan jaettu ravintolamme löytyy hotellin ensimmäisestä kerroksesta: lounge-baarissa on miellyttävät sohvat ja tunnelmallinen valaistus, joten se sopii hyvin rentoutumiseen ja ajanviettoon työkavereiden, perheen ja ystävien kanssa omia ruokia ja pientä naposteltavaa sekä juomia nauttien.

Lue lisää

Kokoustilat

Äskettäin peruskorjatut kokoustilat on varusteltu tasokkaasti, ja käytössäsi on muun muassa projektori, ilmainen internetyhteys, fläppitaulu ja kynät. Kokoustiloissa on paljon luonnonvaloa, ja se sijaitsee hotellin rauhallisimmassa osassa, joten puitteet ovat erinomaiset työskentelyä varten.  Kokoustila on tarkoitettu enintään 28 henkilölle, ja tuolit sekä pöydät voidaan sijoitella sopivalla tavalla.

Lue lisää Pyydä tarjous

Kuntosali

Hestia Hotel Ilmarisessa on ilmainen kuntosali, joten voit huolehtia kunnostasi ja jaksamisestasi myös matkalla.

Avoinna: joka päivä

 

Pysäköinti

Pysäköinti hotellin omalla pysäköintialueella maksaa 15 euroa vuorokaudessa. Pyydä pysäköintilupa hotellin vastaanotosta. Hestia Hotel Ilmarine ei vastaa mistään auton pysäköintiin ja autolla ajamiseen liittyvistä aiheutuneista vahingoista.

 

Sijainti

  • Satamaan 0,6 km
  • Rautatieasemalle  0,9 km
  • Lentokentälle  4,5 km
  • Linja-autoasemalle 3,2 km
  • Vanhaankaupunkiin 0,5 km
  • Lentosatamaan ja merimuseoon 1,2 km

 

NO DOUBT!Book directly and we guarantee you the best price!

Book a room through our website, use the promo code "Welcome" and get 25% off from the daily rate!