Odotukset ylittäviä elämyksiä kaupungin sydämessä

HOTELLI

Dear our Guest!

Due to the special order we temporarily suspended the service but we hope to see you soon.

We will contact all guests who made the reservation directly.

If you have any questions, please contact: booking@hestiahotels.com

Protect your health!

Hotellista

Hotelli sijaitsee Vanhankaupungin  ja suositun sekä trendikkään Kalamajan kaupunginosan välissä. Hotellimme sopii hyvää sijaintia, mukavuutta ja erityistä tunnelmaa arvostaville hotellivieraille – hotellin avarissa sisätiloissa on säilytetty vanhan teollisuusrakennuksen tunnelmaa. Trendikäs Kalamaja suosittuine ravintoloineen on heti hotellin vieressä.

Varaa heti

Huoneet

105 rakennuksen teollista perintöä kunnioittavaa ja samalla kuitenkin kodikkaan mukavaa huonetta.

Varaa heti Lue lisää

Ravintola

Ravintolamme  à la carte -lista  tarjoa makuelämyksiä kaikkeen makuun. Kahteen osaan jaettu ravintolamme löytyy hotellin ensimmäisestä kerroksesta: lounge-baarissa on miellyttävät sohvat ja tunnelmallinen valaistus, joten se sopii hyvin rentoutumiseen ja ajanviettoon työkavereiden, perheen ja ystävien kanssa omia ruokia ja pientä naposteltavaa sekä juomia nauttien.

Lue lisää

Kokoustilat

Äskettäin peruskorjatut kokoustilat on varusteltu tasokkaasti, ja käytössäsi on muun muassa projektori, ilmainen internetyhteys, fläppitaulu ja kynät. Kokoustiloissa on paljon luonnonvaloa, ja se sijaitsee hotellin rauhallisimmassa osassa, joten puitteet ovat erinomaiset työskentelyä varten.  Kokoustila on tarkoitettu enintään 28 henkilölle, ja tuolit sekä pöydät voidaan sijoitella sopivalla tavalla.

Lue lisää Pyydä tarjous

Kuntosali

Hestia Hotel Ilmarisessa on ilmainen kuntosali, joten voit huolehtia kunnostasi ja jaksamisestasi myös matkalla.

Avoinna: joka päivä

 

Pysäköinti

Pysäköinti hotellin omalla pysäköintialueella maksaa 15 euroa vuorokaudessa. Pyydä pysäköintilupa hotellin vastaanotosta. Hestia Hotel Ilmarine ei vastaa mistään auton pysäköintiin ja autolla ajamiseen liittyvistä aiheutuneista vahingoista.

 

Sijainti

  • Satamaan 0,6 km
  • Rautatieasemalle  0,9 km
  • Lentokentälle  4,5 km
  • Linja-autoasemalle 3,2 km
  • Vanhaankaupunkiin 0,5 km
  • Lentosatamaan ja merimuseoon 1,2 km