Menu

Odotukset ylittäviä elämyksiä
kaupungin sydämessä

Avataan joulukuussa 2019

HOTELLIME

Hotelli Tallinnan keskustassa

Hestia Hotel Kentmanni on yksi Tallinnan tyylikkäimmistä hotelleista. Hotelli sijaitsee 70-luvun merkittävän arkkitehdin, Heili Volberg-Raigin, suunnittelemassa talossa, ja tarjoaa nykyaikaista ylellisyyttä jännittävään historiaansa vihjaten – rakennuksessa toimi ennen kunnostusta tuomioistuin. Oikeussalien sekä tuomareiden työhuoneiden tilalla on nyt pieni spa, ravintola ja aulabaari sekä tyylikkäät huoneet ranskalaisilla parvekkeilla – ylimmän kerroksen huoneista pääsee myös yksityisille kattoterasseille.

Hotelli on erinomainen valinta sekä liikematkailijoille, pariskunnille että perheille.

 

 

Huoneet

Hotellissa on 92 viihtyisästi sisustettua, tilavaa ja avaraa huonetta. Huoneet sopivat hyvin myös rauhalliseen työskentelyyn. Kaikissa huoneissa on kirjoituspöytä, ja valoa voi säädellä täydestä valaistuksesta miellyttävään tunnelmavalaistukseen. Kylpyhuoneen yövalo syttyy automaattisesti ja kaikki valot voi sammuttaa myös sängystä. Allergikoille ja liikuntarajoitteisille on erilliset huoneet. Huoneen hintaan kuuluu runsas aamiainen ja nopea WiFi.

Lue lisää

 

Kokoustila

Hotellin erittäin nykyaikaiseen kokoustilaan U-muotoon sijoitettujen pöytien ääreen mahtuu 10 henkeä. 25 m² kokoustila toimii myös yksityisenä ruokailusalina, jos haluaa nauttia aamiaista, lounasta tai illallista pelkästään omien kollegoiden tai perheen ja ystävien kanssa.

Pyydä tarjous

 

 

Ruoka ja juoma

Hotellin ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva tyylikäs ravintola tarjoaa aamiaista sekä à la carte -ruokalistan, ja ottaa vastaan myös enintään 70 hengen seurueita. Lämminhenkinen ravintola sopii erinomaisesti sekä päivätapaamisiin että illallisiin Tallinnassa vietetyn pitkän päivän jälkeen.

Aulabaari on hyvä tapaamispaikka, jossa voi nauttia hyvää kahvia tai viiniä miellyttävässä seurassa. Aulabaari on avoinna hotellivieraille 24/7.

 

Kylpylä ja kuntosali

Pieni ja yksityinen kylpyläon ainoastaan hotellivieraiden käytössä. Tässä hiljaisuuden ja rauhan keitaassa vieraat voivat rentoutua lämmitetyissä lepotuoleissa, porealtaassa, höyry- tai löylysaunassa tai vain levähtää takan edessä pitkän lennon tai työpäivän jälkeen.

 

Loma lasten kanssa

Kiinnitämme erityistä huomiota myös pieniin vieraisiimme, jotta loma lasten kanssa olisi täydellinen:

  • huoneessa piirrettyjen kanava
  • ravintolassa lasten ruokalista
  • jokaiselle lapselle pieni lahja saapuessa
  • autamme tarvittaessa löytämään sopivan lastenhoitopalvelun

Lisäpalvelut

Aulabaari, kuntokeskus, matkatavarasäilytys, matkatavaroiden noutopalvelu ryhmille, vartioitu autotalli, jossa mahdollisuus sähköauton lataamiseen (lisämaksusta) sekä concierge-palvelut.

Sijainti

  • etäisyys vanhastakaupungista – 10 minuutin kävelymatka
  • etäisyys satamasta – 4,3 km
  • etäisyys rautatieasemalta – 4,0 km
  • etäisyys lentokentältä – 3,7 km
  • etäisyys linja-autoasemalta – 1,4 km