Odotukset ylittäviä elämyksiä
kaupungin sydämessä

Uusi hotelli Tallinnan keskustassa

HOTELLIME

Dear our Guest!

Due to the alarming spread of coronavirus (COVID-19) in Estonia and in order to protect the health of our employees and guests, Hestia Hotel Kentmanni will temporarily suspend services as of 16 March until the situation has stabilized.

We will contact all guests who made the reservation directly.

If you have any questions, please contact: booking@hestiahotels.com

We hope to see you soon. Protect your health!

HOTELLIN AVAJAISTARJOUS

Hotellin avaamisen kunniaksi on erinomainen mahdollisuus varata majoitus 25% alennuksella. Alennus koskee kaikkien majoitusvarauksien vuorokausihintaa 30. huhtikuuta 2020 saakka.

Varaa heti

 

Hotelli Tallinnan keskustassa

Hestia Hotel Kentmanni on yksi Tallinnan tyylikkäimmistä hotelleista. Hotelli sijaitsee 70-luvun merkittävän arkkitehdin, Heili Volberg-Raigin, suunnittelemassa talossa, ja tarjoaa nykyaikaista ylellisyyttä jännittävään historiaansa vihjaten – rakennuksessa toimi ennen kunnostusta tuomioistuin. Oikeussalien sekä tuomareiden työhuoneiden tilalla on nyt pieni spa, ravintola ja aulabaari sekä tyylikkäät huoneet ranskalaisilla parvekkeilla – ylimmän kerroksen huoneista pääsee myös yksityisille kattoterasseille.

Hotelli on erinomainen valinta sekä liikematkailijoille, pariskunnille että perheille.

 

 

Huoneet

Hotellissa on 92 viihtyisästi sisustettua, tilavaa ja avaraa huonetta. Huoneet sopivat hyvin myös rauhalliseen työskentelyyn. Kaikissa huoneissa on kirjoituspöytä, ja valoa voi säädellä täydestä valaistuksesta miellyttävään tunnelmavalaistukseen. Kylpyhuoneen yövalo syttyy automaattisesti ja kaikki valot voi sammuttaa myös sängystä. Allergikoille ja liikuntarajoitteisille on erilliset huoneet. Huoneen hintaan kuuluu runsas aamiainen ja nopea WiFi.

Lue lisää

 

Kokoustila

Hotellin erittäin nykyaikaiseen kokoustilaan U-muotoon sijoitettujen pöytien ääreen mahtuu 10 henkeä. 25 m² kokoustila toimii myös yksityisenä ruokailusalina, jos haluaa nauttia aamiaista, lounasta tai illallista pelkästään omien kollegoiden tai perheen ja ystävien kanssa.

Lue lisää Pyydä tarjous

 

 

Ravintola

AUS-ravintolan menu on rakennettu eurooppalaisen ja arabialaisen keittiön varaan. Maut ovat yksinkertaisia, mutta elegantteja, ymmärrettäviä, mutta monimuotoisia. Raaka-aineet ovat mahdollisimman paikallisia ja luonnonmukaisia. Rakastamme yhtä lailla lihansyöjiä kuin vegaaneja. Ruokamme on suunniteltu ilahduttamaan aistejanne – tärkeää ei ole vain syöminen, vaan myös sekä ruuasta että tunnelmasta nauttiminen.

 

 

 

 

 

Kylpylä ja kuntosali

Pieni ja yksityinen kylpyläon ainoastaan hotellivieraiden käytössä. Tässä hiljaisuuden ja rauhan keitaassa vieraat voivat rentoutua lämmitetyissä lepotuoleissa, porealtaassa, höyry- tai löylysaunassa tai vain levähtää takan edessä pitkän lennon tai työpäivän jälkeen.

 

Loma lasten kanssa

Kiinnitämme erityistä huomiota myös pieniin vieraisiimme, jotta loma lasten kanssa olisi täydellinen:

  • huoneessa piirrettyjen kanava
  • ravintolassa lasten ruokalista
  • autamme tarvittaessa löytämään sopivan lastenhoitopalvelun

PYSÄKÖINTI

Hotellin vartioidussa parkkihallissa on neljä tavallista pysäköintipaikkaa ja yksi invapaikka. Pysäköinti maksaa 25 €/yö. Jos haluat pysäköidä parkkihalliin, ota yhteys hotellin vastaanottoon. Parkkihallissa on myös kaksi sähköauton latauspistettä. Sähköauton lataaminen on hotellivieraille maksutonta. Vain pysäköinnistä veloitetaan. Ulkopysäköintipaikalla pysäköiminen maksaa 20 €/yö. Pysäköintimaksu maksetaan hotellin vastaanottoon.
Kentmanni-katu kuuluu ydinkeskustan pysäköintivyöhykkeeseen, joten kadunvarsipysäköinti on ensimmäiset 15 min maksutonta, minkä jälkeen se maksaa 4,8 €/h eli 0,08 €/min.
Hotellivieraat voivat ladata puhelimeensa maksuttoman Autlo-sovelluksen, jonka avulla kadunvarsipysäköinnistä veloitettavat maksut voi maksaa pankkikortilla.

Sijainti

  • etäisyys vanhastakaupungista – 10 minuutin kävelymatka
  • etäisyys satamasta – 4,3 km
  • etäisyys rautatieasemalta – 4,0 km
  • etäisyys lentokentältä – 3,7 km
  • etäisyys linja-autoasemalta – 1,4 km