Odotukset ylittäviä

elämyksiä kaupungin

sydämessä

Meidän hotelli

Tarjoukset

Fokuksessa kestävyys

Kestävän tulevaisuuden edellytyksenä on kestävämpi kehitys jo tänään Hestia Hotel Kentmannissa voit toimia vastuuntuntoisemmin, olkoon kyseessä jätteiden lajittelu, tietoinen ruoan nauttiminen tai yksinkertaisesti älykkäämpi toiminta hotellihuoneessa. Olemme käyneet kaikki nämä toiminnat huolellisesti läpi, jotta kestävämmät ratkaisut kuuluisivat normaaliin arkipäivään. Myös sinun valintasi ja toimintasi vaikuttaa siihen oleellisesti.

Focus Hestia-merkki merkitsee tietoa ja konsteja, joiden avulla on mahdollista tehdä hotellivieraana ympäristöystävällisempiä ratkaisuja.

Lue lisää

Hotelli Tallinnan keskustassa

Hestia Hotel Kentmanni on yksi Tallinnan tyylikkäimmistä hotelleista. Hotelli sijaitsee 70-luvun merkittävän arkkitehdin, Heili Volberg-Raigin, suunnittelemassa talossa, ja tarjoaa nykyaikaista ylellisyyttä jännittävään historiaansa vihjaten – rakennuksessa toimi ennen kunnostusta tuomioistuin. Oikeussalien sekä tuomareiden työhuoneiden tilalla on nyt pieni spa, ravintola ja aulabaari sekä tyylikkäät huoneet ranskalaisilla parvekkeilla – ylimmän kerroksen huoneista pääsee myös yksityisille kattoterasseille.

Hotelli on erinomainen valinta sekä liikematkailijoille, pariskunnille että perheille.

Varaa heti Virtuaalinen kierros

Huoneet

Hotellissa on 92 viihtyisästi sisustettua, tilavaa ja avaraa huonetta. Huoneet sopivat hyvin myös rauhalliseen työskentelyyn. Kaikissa huoneissa on kirjoituspöytä, ja valoa voi säädellä täydestä valaistuksesta miellyttävään tunnelmavalaistukseen. Kylpyhuoneen yövalo syttyy automaattisesti ja kaikki valot voi sammuttaa myös sängystä. Allergikoille ja liikuntarajoitteisille on erilliset huoneet. Huoneen hintaan kuuluu runsas aamiainen ja nopea WiFi.

Kirjaudu sisään kello 14.00 ja luovuta huone lähtöpäivänä kello 12.00 mennessä.

Varaa heti Lue lisää

Kokoustila

Hotellin erittäin nykyaikaiseen kokoustilaan U-muotoon sijoitettujen pöytien ääreen mahtuu 10 henkeä. 25 m² kokoustila toimii myös yksityisenä ruokailusalina, jos haluaa nauttia aamiaista, lounasta tai illallista pelkästään omien kollegoiden tai perheen ja ystävien kanssa.

Lue lisää Pyydä tarjous Virtuaalinen kierros

Ravintola

Ravintola on suljettu, kunnes avaamme sen uudelleen. Rehellisesti!

AUS-ravintolan menu on rakennettu eurooppalaisen ja arabialaisen keittiön varaan. Maut ovat yksinkertaisia, mutta elegantteja, ymmärrettäviä, mutta monimuotoisia. Raaka-aineet ovat mahdollisimman paikallisia ja luonnonmukaisia. Rakastamme yhtä lailla lihansyöjiä kuin vegaaneja. Ruokamme on suunniteltu ilahduttamaan aistejanne – tärkeää ei ole vain syöminen, vaan myös sekä ruuasta että tunnelmasta nauttiminen.

Virtuaalinen kierros

Kylpylä ja kuntosali

Pieni ja viihtyisä kylpylä on ainoastaan hotellivieraiden käytössä. Tässä hiljaisuuden ja rauhan keitaassa vieraat voivat rentoutua lämmitetyissä lepotuoleissa, porealtaassa, höyry- tai löylysaunassa ja levähtää pitkän lennon tai työpäivän jälkeen.

Virtuaalinen kierros

Loma lasten kanssa

Kiinnitämme erityistä huomiota myös pieniin vieraisiimme, jotta loma lasten kanssa olisi täydellinen:

  • huoneessa piirrettyjen kanava
  • ravintolassa lasten ruokalista
  • autamme tarvittaessa löytämään sopivan lastenhoitopalvelun

Pysäköinti

Hotellin vartioidussa parkkihallissa on neljä tavallista pysäköintipaikkaa ja yksi invapaikka. Pysäköinti maksaa 25 €/yö. Jos haluat pysäköidä parkkihalliin, ota yhteys hotellin vastaanottoon. Parkkihallissa on myös kaksi sähköauton latauspistettä. Sähköauton lataaminen on hotellivieraille maksutonta. Vain pysäköinnistä veloitetaan. Pysäköintimaksu maksetaan hotellin vastaanottoon.
Kentmanni-katu kuuluu ydinkeskustan pysäköintivyöhykkeeseen, joten kadunvarsipysäköinti on ensimmäiset 15 min maksutonta, minkä jälkeen se maksaa 4,8 €/h eli 0,08 €/min.
Hotellivieraat voivat ladata puhelimeensa maksuttoman Autlo-sovelluksen, jonka avulla kadunvarsipysäköinnistä veloitettavat maksut voi maksaa pankkikortilla.

Virtuaalinen kierros

Sijainti

  • etäisyys vanhastakaupungista – 10 minuutin kävelymatka
  • etäisyys satamasta – 4,3 km
  • etäisyys rautatieasemalta – 4,0 km
  • etäisyys lentokentältä – 3,7 km
  • etäisyys linja-autoasemalta – 1,4 km

Tilaa uutiskirje