Paikka käytännön

mukavuuksin

Meidän hotelli

Fokuksessa kestävyys

Kestävän tulevaisuuden edellytyksenä on kestävämpi kehitys jo tänään Hestia Hotel Seaportissa voit toimia vastuuntuntoisemmin, olkoon kyseessä jätteiden lajittelu, tietoinen ruoan nauttiminen tai yksinkertaisesti älykkäämpi toiminta hotellihuoneessa. Olemme käyneet kaikki nämä toiminnat huolellisesti läpi, jotta kestävämmät ratkaisut kuuluisivat normaaliin arkipäivään. Myös sinun valintasi ja toimintasi vaikuttaa siihen oleellisesti.

Focus Hestia-merkki merkitsee tietoa ja konsteja, joiden avulla on mahdollista tehdä hotellivieraana ympäristöystävällisempiä ratkaisuja.

Lue lisää

Hotellin ympäristö on uudistunut!

D-terminaalin edessä olevasta aukiosta on tullut miellyttävä ajanviettopaikka ja samalla se tarjoaa laivamatkustajille mukavia yhteyksiä keskikaupunkiin. D-terminaalin ja hotellin välinen alue on nyt vieläkin parempi paikka, josta voi aloittaa loma- tai työmatkan!

Lue lisä

Hotelli Tallinnan keskustassa

Hestia Hotel Seaport sijaitsee Tallinnan matkustajasataman välittömässä läheisyydessä, vanhastakaupungista vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Vilkkaan aulan, kahvilan ja sen aurinkoterassin sekä tilavien huoneiden ansiosta hotelli on oikea valinta yöpymispaikaksi kaupunkiin tutustuville.

Varaa heti

Huoneet

Hotellissa on 111 mukavasti sisustettua huonetta, joita värittävät merenläheiset lämpimät sävyt ja joissa on ympäristöystävällinen korkkilattia. Kaikissa huoneissa on ilmastointi.

Kirjaudu sisään kello 14.00 ja luovuta huone lähtöpäivänä kello 12.00 mennessä.

Varaa heti Lue lisä

Ruokailu

Runsas aamiainen tarjoillaan hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Hotellimme on ottanut askeleen kohti kestävää ruokailua luopumalla häkkikanojen munista.

Ma-Pe 7.00-10.00

La-Su; Arkipyhät 8.00-11.00

Aamiaisen hinta 15 € / hlö, lapsi 9.50 € (6-12 v.), 0-5 v. ilmaiseksi.

Kesäaikaan maukasta syötävää voi nauttia viihtyisällä ulkoterassilla.

Lemmikit

Lemmikkisi on tervetullut hotelliimme! Ilmoita lemmikistäsi jo huoneen varauksen yhteydessä.

  • Lemmikkimaksu – 20 € / lemmikki / yö

Pysäköinti

Hotellin edustalla olevat pysäköintipaikat ovat vieraiden käytössä maksutta (paikkoja on saatavuuden mukaan). Haluttaessa lisämaksusta (15 €/vrk) on mahdollista käyttää hotellin autotallia, jossa on 9 paikkaa henkilöautoille (enimmäiskorkeus 1,70 m). Pyydä pysäköintilupa hotellin vastaanotosta.

Sijainti

  • Satamasta – 0 km
  • Rautatieasemalta – 1,5 km
  • Lentoasemalta – 4,0 km
  • Linja-autoasemalta – 2,5 km
  • Tallinnan vanhastakaupungista – 0,7 km

Tilaa uutiskirje