Odotukset ylittäviä elämyksiä kaupungin sydämessä

Meidän hotelli

Tarjoukset

Perhepaketti ”Tontut kurkistaa”

Joulu, se on tontut, piparkakut, joulukuusi, kuuma ja mausteinen juoma, lahjat, mukava ja kodikas oleskelu rakkaitasi kanssa.

Lue lisää

85 € Hinta

Tietoa hotellista

Hestia Hotel Euroopa sijaitsee Tallinnan keskustassa matkustajasataman ja laajentuvan Rotermannin korttelin sekä vanhankaupungin välissä. Neljän tähden hotelli sopii erityisen hyvin työmatkalaisille ja konferenssien järjestämiseen – hotellin monipuolisessa konferenssikeskuksessa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa 700 osallistujalle. Hotellissa on myös tilavat ja kodikkaat huoneet, joten se sopii kaikille helppoutta ja hyvää sijaintia arvostaville!

Varaa heti

Huoneet

Hotellissa on 185 kodikkaasti sisustettua, tilavaa huonetta. Hotellissa on huoneita myös allergikoille ja erityistarpeisille.

Varaa heti Lue lisää

 

Konferenssit ja tapahumat

Kokousvieraille on 9 erikokoista monnitoiminnallista kokoussalia, jotka sopivat kokousten, konferenssien, messujen ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Kokoushuoneemme ovat tilavia ja suurimmassa osassa niistä on suuret ikkunat ja kauniit näköalat. Kaikissa kokoustiloissa on nykyaikainen video-, ääni- ja esitystekniikka ja ilmainen WiFi. Jotta kokoustaminen olisi hauskaa ja ajatukset voisivat hetken huilahtaa, tarjoamme välipalataukoja.

Pyydä tarjous Lue lisä

Ruokailu

Hyvä ruoka ja juoma vaikuttavat matkan ja konferenssin onnistumiseen paljon.

Lue lisää

 

Kauneus ja rentoutuminen

Hotelliloma on aina jotenkin erityinen. Treenaus, saunominen ja rentouttavat kauneushoidot tekevät siitä kuitenkin todella virkistävän elämyksen.

 

 

Loma lasten kanssa

Meillä pienet asiakkaat ovat erityisasemassa, jotta loma lasten kanssa olisi täydellinen:

  • Leikkihuone aulassa
  • Lastenohjelmakanava huoneen televisiossa
  • Lasten menu ravintolassa
  • Jokaiselle lapselle pieni lahja saapumisen yhteydessä
  • Autamme tarvittaessa sopivan lastenhoitopalvelun tilaamisessa

Pysäköinti

Hotellin kellarikerroksessa on suljettu parkkihalli, jossa hotellissa majoittuvat asiakkaat voivat pysäköidä ajoneuvonsa seuraavasti: henkilöauto 15 €/vrk, moottoripyörä 5 €/vrk.

Konferenssiasiakkaat voivat pysäköidä hotellin viereisessä EuroParkin pysäköinnissä 4 €/vrk. Hotellin edessä on myös kauppakeskus Nautican pysäköintialue.

 

Sijainti

  • Satamasta – 500 m
  • Juna-asemalta – 1,8 km
  • Lentokentältä – 5 km
  • Linja-autoasemalta – 2,5 km
  • Vanhastakaupungista – 700 m