Odotukset ylittäviä

elämyksiä kaupungin

sydämessä

Meidän hotelli

Paketit

Perheloma minigolf-keskuksessa

Tilava perhehuone merinäköalalla odottaa sinua sekä hieno yhteinen vierailu Park Minigolf- keskukseen. Se on yhdessä vietettyä aikaa ja jännittäviä minigolf pelejä kaikille. Jos perheesi arvostaa mukavuutta, meillä on kaikki käden ulottuvilla – Park Minigolf sijaitsee kadun toisella puolella hotelliamme.

Lue lisää

108 € Hinta

Romanttinen loma ♥

Rakkautta ei ole koskaan liikaa ja sen läsnäolo tuntuu aina ihanalta. Yhteistä aikaa sinulle ja hänelle, yllätys odottamassa teitä romanttisessa ja viihtyisässä huoneessa – tämä on kaunis päivä täynnä rakkautta. Ja mikä tärkeintä, kiirettä ei ole mihinkään! ♥

Lue lisää

126 € Hinta alkaen

Hotelli Tallinnan keskustassa

Hestia Hotel Europa sijaitsee Tallinnan keskustassa matkustajasataman ja laajentuvan Rotermannin korttelin sekä vanhankaupungin välissä. Neljän tähden hotelli sopii erityisen hyvin työmatkalaisille ja konferenssien järjestämiseen – hotellin monipuolisessa konferenssikeskuksessa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa 700 osallistujalle. Hotellissa on myös tilavat ja kodikkaat huoneet, joten se sopii kaikille helppoutta ja hyvää sijaintia arvostaville!

Varaa heti

Huoneet

Hotellissa on 185 kodikkaasti sisustettua, tilavaa huonetta. Hotellissa on huoneita myös allergikoille ja erityistarpeisille.

Kirjaudu sisään kello 14.00 ja luovuta huone lähtöpäivänä kello 12.00 mennessä.

Varaa heti Lue lisää

 

Makujen maailmanmatka

Hyvä ruoka ja juoma vaikuttavat matkan ja konferenssin onnistumiseen paljon.

Lue lisää

 

Konferenssit ja tapahumat

Kokousvieraille on 9 erikokoista monnitoiminnallista kokoussalia, jotka sopivat kokousten, konferenssien, messujen ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Kokoushuoneemme ovat tilavia ja suurimmassa osassa niistä on suuret ikkunat ja kauniit näköalat. Kaikissa kokoustiloissa on nykyaikainen video-, ääni- ja esitystekniikka ja ilmainen WiFi. Jotta kokoustaminen olisi hauskaa ja ajatukset voisivat hetken huilahtaa, tarjoamme välipalataukoja.

Pyydä tarjous Lue lisä

Kauneus ja rentoutuminen

Hotelliloma on aina jotenkin erityinen. Treenaus, saunominen ja rentouttavat kauneushoidot tekevät siitä kuitenkin todella virkistävän elämyksen.

 

 

Lemmikit

Lemmikkisi on tervetullut hotelliimme! Ilmoita lemmikistäsi jo huoneen varauksen yhteydessä.

  • Lemmikkimaksu – 20 € / lemmikki / yö

Loma lasten kanssa

Meillä pienet asiakkaat ovat erityisasemassa, jotta loma lasten kanssa olisi täydellinen:

 • Leikkihuone aulassa
 • Lastenohjelmakanava huoneen televisiossa
 • Lasten menu ravintolassa
 • Jokaiselle lapselle pieni lahja saapumisen yhteydessä
 • Autamme tarvittaessa sopivan lastenhoitopalvelun tilaamisessa

Pysäköinti

Hotellin kellarikerroksessa on suljettu parkkihalli, jossa hotellissa majoittuvat asiakkaat voivat pysäköidä ajoneuvonsa seuraavasti: henkilöauto 15 €/vrk, moottoripyörä 5 €/vrk. Parkkihallissa on myös kaksi sähköauton latauspistettä. Voit maksaa sähköauton latauksen SNABB-, PARGI.EE- ja Mobilly-sovellusten kautta.

Konferenssiasiakkaat voivat pysäköidä hotellin viereisessä EuroParkin pysäköinnissä 6 €/vrk. Hotellin edessä on myös kauppakeskus Nautican pysäköintialue.

 

Sijainti

 • Satamasta – 500 m
 • Juna-asemalta – 1,8 km
 • Lentokentältä – 5 km
 • Linja-autoasemalta – 2,5 km
 • Vanhastakaupungista – 700 m

Tilaa uutiskirje