Hotellime

Lämminhenkinen ja kiireetön joulu Hestia Hotel Europassa

Tallinnan keskiaikaisen vanhankaupungin kaunis joulutori on yhtä viehettävä sekä päivällä että jouluvaloissa pimeyden laskeuduttua. Jouluaattona hotellin ravintolassa nautitaan  elävästä musiikista ja herkullisista joulupöydän antimista.

Varaa heti Lue lisää

Hopeanvalkoinen uudenvuodenjuhla

Uusivuosi on ihmeellistä aikaa. Aikaa, mitä viettää perheen ja parhaiden ystävien kanssa. Se on ihanteellinen aika uuden alun tunnelmalliseksi juhlistamiseksi. Sillä koko alkava vuosi voi muodostua uudenvuoden kaltaiseksi.

Tule ja juhlista vuotta 2020 taianomaisesti hotellissa Hestia Hotel Europa!

Lue lisää

Tietoa hotellista

Hestia Hotel Euroopa sijaitsee Tallinnan keskustassa matkustajasataman ja laajentuvan Rotermannin korttelin sekä vanhankaupungin välissä. Neljän tähden hotelli sopii erityisen hyvin työmatkalaisille ja konferenssien järjestämiseen – hotellin monipuolisessa konferenssikeskuksessa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa 700 osallistujalle. Hotellissa on myös tilavat ja kodikkaat huoneet, joten se sopii kaikille helppoutta ja hyvää sijaintia arvostaville!

Varaa heti

Huoneet

Hotellissa on 185 kodikkaasti sisustettua, tilavaa huonetta. Hotellissa on huoneita myös allergikoille ja erityistarpeisille.

Varaa heti Lue lisää

 

Konferenssit ja tapahumat

Kokousvieraille on 9 erikokoista monnitoiminnallista kokoussalia, jotka sopivat kokousten, konferenssien, messujen ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Kokoushuoneemme ovat tilavia ja suurimmassa osassa niistä on suuret ikkunat ja kauniit näköalat. Kaikissa kokoustiloissa on nykyaikainen video-, ääni- ja esitystekniikka ja ilmainen WiFi. Jotta kokoustaminen olisi hauskaa ja ajatukset voisivat hetken huilahtaa, tarjoamme välipalataukoja.

Pyydä tarjous Lue lisä

Ruokailu

Hyvä ruoka ja juoma vaikuttavat matkan ja konferenssin onnistumiseen paljon.

Lue lisää

 

Kauneus ja rentoutuminen

Hotelliloma on aina jotenkin erityinen. Treenaus, saunominen ja rentouttavat kauneushoidot tekevät siitä kuitenkin todella virkistävän elämyksen.

 

 

Loma lasten kanssa

Meillä pienet asiakkaat ovat erityisasemassa, jotta loma lasten kanssa olisi täydellinen:

  • Leikkihuone aulassa
  • Lastenohjelmakanava huoneen televisiossa
  • Lasten menu ravintolassa
  • Jokaiselle lapselle pieni lahja saapumisen yhteydessä
  • Autamme tarvittaessa sopivan lastenhoitopalvelun tilaamisessa

Pysäköinti

Hotellin kellarikerroksessa on suljettu parkkihalli, jossa hotellissa majoittuvat asiakkaat voivat pysäköidä ajoneuvonsa seuraavasti: henkilöauto 15 €/vrk, moottoripyörä 5 €/vrk.

Konferenssiasiakkaat voivat pysäköidä hotellin viereisessä EuroParkin pysäköinnissä 3,50 €/vrk. Hotellin edessä on myös kauppakeskus Nautican pysäköintialue.

 

Sijainti

  • Satamasta – 500 m
  • Juna-asemalta – 1,8 km
  • Lentokentältä – 5 km
  • Linja-autoasemalta – 2,5 km
  • Vanhastakaupungista – 700 m

PAKETIT

Joulu Hestia Hotel Europassa

Tallinnan keskiaikaisen vanhankaupungin kaunis joulutori on yhtä viehettävä sekä päivällä että jouluvaloissa pimeyden laskeuduttua. Jouluaattona hotellin ravintolassa nautitaan elävästä musiikista ja herkullisista joulupöydän antimista.

Lue lisää Varaa

119€