Odotukset ylittäviä elämyksiä kaupungin sydämessä

 

HOTELLI

 

Tervetuloa

Olemme iloisia voidaksemme ilmoittaa, että olemme avattu uudelleen! Lämpimästi tervetuloa ja tapaamisiin!

Jotta vierailusi olisi turvallista, olemme ryhtyneet erilaisiin erikoistoimenpiteisiin ja teemme parhaamme tehdäksemme vierailustasi hotellissa miellyttävän ja kodikkaan.

Katso tarjous Lue lisää

 

Tarjoukset

 

ERIKOISTARJOUKSEN AVAAMINEN UUDELLEEN

Tule nauttimaan yksityisestä ja rauhallisesta ilmapiiristä aivan Riian sydämessä.

Lue lisää

35 € Hinta alkaen

Romanttinen loma Riikassa

Joulu on Riiassa aidosti lumoava, ja olemme valmistelleet jotakin erityistä, jotta pääsisit kokemaan sen. Tule tänä talvena ja nauti ihanasta jouluisesta hemmottelusta!

Lue lisää

75 €

Hotellista

Hotelli sijaitsee arvostetulla alueella. Riian jugend-arkkitehtuurista tunnetulla alueella on useita suurlähetystöjä, ja alue sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Riian vanhastakaupungista. Yksityinen ja rauhallinen tunnelma tekee hotellista erityisen sopivan työmatkustamiseen.

Varaa heti

 

Huoneet

Hotellissa on yhteensä 88 huonetta.

Varaa heti Lue lisää

 

 

Ravintola

Ravintola Elevenissä on viihtyisä lounge, ja tunnelmaltaan rauhallinen à la carte -ravintola, jonka ruokalista on luovan kansainvälinen.

Lue lisää

 

 

 

Kokoustila

Valoisissa ja ilmastoiduissa kokoustiloissa on kaikki tarpeelliset varusteet, kuten esimerkiksi projektori, ilmainen langaton internet, fläppitaulu ja kynät. Kokoustila on tarkoitettu enintään 35 henkilölle.

Lue lisää Pyydä tarjous

 

Spa

Anna aistien ja kehon rentoutua ja rauhoittua kylpylässä. Kylpylässämme voit nauttia yksilöllisistä kosteuttavista ja ikääntymisen merkkejä vähentävistä spa-hoidoista sekä muista kasvojen ja kehon puhdistavista hoidoista. Spa-hoidoissa käytetään ranskalaisia PAYOT’n ja MATIS’n tuotteita. Pätevät ja osaavat kosmetologimme auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivan hoidon.

Avoinna:
10:00 – 19:00 (ti-su)
Suljettu maanantaisin ja joinakin yleisinä juhlapäivinä.

Yhteystiedot:
Puhelin: +371 67321704
Sähköposti: spa@mirabella.lv
www.mirabellaspa.lv

 

Pysäköinti

Hotellivieraat voivat pysäköidä saatavuuden mukaan sisäpihan parkkialueelle tai ca 200 m hotellista sijaitsevalle vartioidulle pysäköintitilalle. Päivän hinta 12 €, maksaminen hotellin vastaanottoon. Ei tarvitse ennakkovarausta. Moottoripyörät ja polkupyörät saa jättää turvallisesti hotellin sisäpihalle hintaan 6 €.

 

Sijanti

  • Satamaan 1,3 km
  • Rautatieasemalle 1,8 km
  • Lentokentälle  10,6 km
  • Linja-autoasemalle 1,8 km
  • Lähimpään ruokakauppaan 0,06 km
  • Vanhaan kaupunkiin 1 km
  • Arena Rigalle 1,3 km