Hyvinvointia ja

rentoutumista meren

rannalla

Meidän hotelli

  Hotellipaketit

Hei terveys, täältä tullaan!

Nautitpa sitten parantavasta kylpyläelämästä, rakastat puhdasta luontoa ja terveellistä ruokaa, tai tarvitset vain aikaa elämääsi hemmotellaksesi kehoasi ja mieltäsi – olemme suunnitelleet kaiken puolestasi yhden, kahden, kolmen tai jopa viiden päivän ajaksi, juuri niin kuin sinulle sopii. Kaksi erilaista kylpylähoitoa päivässä, herkullinen kahden ruokalajin lounas tai illallinen -tässä ainekset terveelliselle lomallesi Haapsalussa.

Katso tarjous

179 € Hinta alkaa

Minä olen mutakuningas!

Olet jo ystävystynyt mudan kanssa, mutta et vielä kutsuisi itseäsi mutakuninkaaksi? Nyt on aika muuttaa tämä! Nautinnollinen loma, herkullinen aamiainen ja kuninkaalliset mutahoidot odottavat! Paketti sisältää virkistävän ja puhdistavan savijuoman.

Katso tarjous

204 € Hinta alkaa

Apua, tarvitsen rakkautta! ♥

Rakkautta ei ole koskaan liikaa. Rakkautta on aina kiva tuntea. Pikkukaupungin tunnelmaa, rentouttavia hoitoja ja kiva yllätys odottamassa viihtyisässä huoneessa. Tämä on rakkauden täyteinen päivä! ♥

Katso tarjous

370 € Hinta alkaa

Paras lomapaikkasi

Idyllinen ja viihtyisä pieni merenrantakaupunki Haapsalu odottaa sinua! Kävele rantakadulla, aja pyörällä tai vietä aikaa veneillen. Tutustu vanhan kaupungin puupitsiarkkitehtuuriin ja vilkkaisiin kulttuuritapahtumiin. Nauti miellyttävistä kylpylähoidoistamme ja hieronnoistamme. Rentoudu kuumassa saunassa tai lämpimässä vedessä. Kuuluisa terapeuttinen mutamme tarjoaa sinulle varmasti ainutlaatuisen elämyksen. Et voi saada tarpeeksesi merestä tai romanttisista auringonlaskuista, joista voit nauttia suoraan huoneesi ikkunasta. Läänemaan ainutlaatuiset maut odottavat sinua ravintolassamme, jossa voit nauttia myös upeasta merinäköalasta. Tämä on tapamme lomailla Haapsalussa!

Varaa

Viihtyisät huoneemme

Viihtyisästi ja kodikkaasti sisustetut 100 huonettamme tarjoavat rentouttavia hetkiä perheille, ystäville, pariskunnille ja kokousvieraille. Huoneista on kaunis näkymä merelle tai rauhalliselle Sadama-kadulle. Kaikki huoneet sopivat myös allergikoille. Huonehintaan sisältyy runsas buffet aamiainen, rajoittamaton pääsy sauna- ja allasosastolle sekä nopea Wifi-yhteys. Sisäänkirjautuminen klo 15:00 ja uloskirjautuminen viimeistään klo 12:00.

Lue lisää Varaa

Täydellinen rentoutuminen

Mikään ei ole virkistävämpää kuin hetket itsellesi. Kauneusrituaaleja ja kylpylähoitoja, puhumattakaan klassisesta hieronnasta tai erikoishoidoista virolaisella terapeuttisella mudalla. Rentouttava vesi ja mukavat löylysaunat.

Makujen maailma

Aina raikkaat, puhtaat maut ja värikkäät annokset – lopputuloksena ateriat täynnä kontrasteja, silti luonteeltaan rauhallisia ja harmonisia, juuri sellaisia, kuin virolaiset ovat. Kodikas tunnelma, hyvä musiikki, auringonlaskut ja makumatkat tarjoavat elämyksen koko perheelle.

Varaa pöytä ravintolaan tästä

Inspiroiva ympäristö

Hyvät ideat syntyvät Haapsalussa! Inspiroiva sijainti meren rannalla, tilavat huoneet, nautinnolliset ruokaelämykset, rentouttava kylpyläkokemus -näillä eväillä hyvät ideat syntyvät.

Pyydä tarjous

Lemmikit

Lemmikkisi on tervetullut hotelliimme! Ilmoitathan meille lemmikin kanssa saapumisesta varausta tehdessäsi.

  • Lemmikkisi yöpyy hintaan – 20 € / yö
  • Huoneeseen enintään 1 lemmikki

Talon opas

Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot talon oppaastamme. Talon oppaan tavoitteena on auttaa sinua löytämään nopeasti tarvitsemasi tiedot ja pitää sinut ajan tasalla mitä hotellissamme tapahtuu. Etsi QR-koodi huoneestasi tai avainkortistasi ja skannaa QR-koodi matkapuhelimellasi avataksesi talon oppaan.

Pysäköinti

Pysäköinti on ilmaista kadulla sekä hotellin vieressä olevalla parkkipaikalla. Hotellin pysäköintialue on vartioimaton, eikä hotelli ole vastuussa pysäköintialueelle pysäköidyn ajoneuvon tai ajoneuvossa olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

Tilaa uutiskirje