Ainutlaatuisia hetkiä vanhassa kaupungissa

 

Meidän hotelli

Tarjoukset

Pelasta matkailu!

Tyylikkäästi sisustettu huone odottaa sinua aivan Tallinnan vanhankaupungin sydämessä.

Lue lisää

39 € Hinta alkaen

Hotellista

Hestia Hotel Barons sijaitsee Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvan Tallinnan vanhankaupungin sydämessä. Hotelliin kuuluu kaksi rakennusta: Päärakennus on vuonna 1912 rakennettu jugendtyylinen entinen pankkitalo, joka on remontoitu elegantiksi boutiquehotelliksi. Hotellin tyylikäs sivurakennus puolestaan on 1400-luvulta. Historiallisesti arvokkaat rakennukset tarjoavat kaupunkiloman, jolla et joudu tinkimään nykyajan mukavuuksista. Tallinnan parhaat ravintolat, putiikit, day spat ja museot sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä majapaikastasi.

Varaa heti

 

 

Huoneet

Hotellissa on 65 huonetta. Kaikki huoneet ja yleiset tilat on peruskorjattu äskettäin ja sisustettu elegantin klassiseen tyyliin.

Historical main building:

Classical side building:

Varaa heti Lue lisää

Ravintola Margarita

Jugendtyylinen ravintola Margarita löytyy hotellin toisesta kerroksesta, ja ravintolasta avautuu upea näköala Vanhaankaupunkiin. Ystävällinen palvelu ja taitavat keittiömestarit tekevät ruokailustasi ikimuistoisen.

Runsas aamiainen tarjoillaan ravinotolassa.

Ma – Pe 07.00-11:00

La – Su 08.00-11:00

Aamiaisen hinta 13 € / hlö, lapsi 7 € (6-12 v.), 0-5 v. ilmaiseksi.

Aulabaari

Viihtyisässä aulabaarissa on 25 asiakaspaikkaa, ja baarissa tarjoillaan herkullista kahvia, erilaisia drinkkejä, viinejä ja viskejä sikareja unohtamatta. Miellyttävä hiljainen taustamusiikki ja rauhallinen viimevuosisadan jugendia edustava sisustus.

Avoinna:

Ma – su 12.00 – 23.00

Kokoustilat

Sopimukset on helppo allekirjoittaa ja kokoukset, seminaarit, luennot, kurssit ja työtuvat on kätevää järjestää kokoustiloissamme. Hotellin pohjakerroksessa sijaitseva kokoustila ”Puhuvat päät” soveltuu enintään 18 osallistujalle. Kokoustiloissa on internet, puhelin, valkokangas, projektori ja fläppitaulu. Tilauksesta järjestämme myös kahvitarjoilun sekä kopiointi- ja tulostuspalvelut sekä muut palvelut.

Pyydä tarjous

Sijainti

  • Satamaan 1,5 km
  • Rautatieasemalle 0,8 km
  • Lentokentälle  4,1 km
  • Linja-autoasemalle 2,2 km
  • Raatihuoneentorille 300 m
No doubt!Book directly and we guarantee you the best price!

Book a room through our website, use the promo code "Welcome" and get 33% off from the daily rate!