Ainutlaatuisia hetkiä vanhassa kaupungissa

 

HOTELLI

Hotellista

Jugendtyylinen, korkeatasoinen ja monipuolinen boutiquehotelli sijaitsee Tallinnan Vanhankaupungin ytimessä ja soveltuu erityisen hyvin työmatkalaisille. Peruskorjatussa rakennuksessa on säilynyt useita alkuperäisiä tyylikkäitä yksityiskohtia, jotka henkivät vuonna 1912 rakennetun ja alun perun pankkina toimineen rakennuksen aitoa tunnelmaa. Ehdottoman tyylikäs ja samalla kuitenkin kodikas boutique-hotelli sopii sekä loma- että työmatkoille.

Varaa heti

 

 

HUONEET

Hotellissa on 33 huonetta. Kaikki huoneet ja yleiset tilat on peruskorjattu äskettäin ja sisustettu elegantin klassiseen tyyliin.

Varaa heti Lue lisää

Ravintola Margarita

Jugendtyylinen ravintola Margarita löytyy hotellin toisesta kerroksesta, ja ravintolasta avautuu upea näköala Vanhaankaupunkiin. Ystävällinen palvelu ja taitavat keittiömestarit tekevät ruokailustasi ikimuistoisen.

Runsas aamiainen tarjoillaan ravinotolassa.

Ma – Pe 07.00-11:00

La – Su 08.00-11:00

Aamiaisen hinta 13 € / hlö, lapsi 7 € (6-12 v.), 0-5 v. ilmaiseksi.

Aulabaari

Viihtyisässä aulabaarissa on 25 asiakaspaikkaa, ja baarissa tarjoillaan herkullista kahvia, erilaisia drinkkejä, viinejä ja viskejä sikareja unohtamatta. Miellyttävä hiljainen taustamusiikki ja rauhallinen viimevuosisadan jugendia edustava sisustus.

Avoinna:

Su – ma 12.00 – 21.00
Ti – to 12.00 – 22.00
Pe – la 12.00 – 23.00

Kokoustilat

Sopimukset on helppo allekirjoittaa ja kokoukset, seminaarit, luennot, kurssit ja työtuvat on kätevää järjestää kokoustiloissamme. Hotellin pohjakerroksessa sijaitseva kokoustila ”Puhuvat päät” soveltuu enintään 18 osallistujalle. Kokoustiloissa on internet, puhelin, valkokangas, projektori ja fläppitaulu. Tilauksesta järjestämme myös kahvitarjoilun sekä kopiointi- ja tulostuspalvelut sekä muut palvelut.

Pyydä tarjous

Sijainti

  • Satamaan 1,5 km
  • Rautatieasemalle 0,8 km
  • Lentokentälle  4,1 km
  • Linja-autoasemalle 2,2 km
  • Raatihuoneentorille 300 m