Valikko Varaa

Yhdenhengenhuone

Yhdenhengenhuoneet ovat klassisen tyylikkäitä 14 neliön huoneita, joissa on tilava sänky. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, suoravalintapuhelin, oma kylpyhuone, jossa on suihku, hiusteinkuivain, aamutakit ja sandaalit. Huoneessa on myös minibaari ja työpöytä.

Varaa heti

Double/Twin – kahdenhengenhuoneet

Klassisen tyylikkäästi sisustetuissa 15-17 neliön kahdenhengen double/twin-huoneissa on parisänky tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, suoravalintapuhelin, oma kylpyhuone, jossa on suihku, hiusteinkuivain, aamutakit ja sandaalit. Huoneessa on myös minibaari ja työpöytä.

Varaa heti

Double de Luxe – kahdenhengenhuone (parisänky)

Klassisen tyylikkäästi sisustetuissa Double de Luxe -kahdenhengenhuoneissa on todella tilava parisänky. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, suoravalintapuhelin, oma kylpyhuone, jossa on amme tai poreallas, hiusteinkuivain, aamutakit ja sandaalit. Huoneessa on myös minibaari ja työpöytä sekä kahvin- ja teenkeittomahdollisuus.

Varaa heti

Juniorsviitti

Juniorisviitit ovat klassisen tyylikkäitä 38 neliön huoneita, joissa on todella  tilava parisänky. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, suoravalintapuhelin, oma kylpyhuone, jossa on amme tai poreallas, hiusteinkuivain, aamutakit ja sandaalit. Huoneessa on myös minibaari, työpöytä, oleskelualue ja kahvin- ja teenkeittomahdollisuus.

Varaa heti

Sviitti

Sviitit ovat klassisen tyylikkäitä 39 neliön huoneita, joissa on todella  tilava parisänky. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, suoravalintapuhelin, oma kylpyhuone, jossa on sauna, hiusteinkuivain, aamutakit ja sandaalit. Huoneessa on myös minibaari ja työpöytä.

Varaa heti