Yhdenhengenhuone – Historical Main Building

Yhdenhengenhuoneet ovat klassisen tyylikkäitä 14 neliön huoneita, joissa on tilava sänky. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, suoravalintapuhelin, oma kylpyhuone, jossa on suihku, hiusteinkuivain, aamutakit ja sandaalit. Huoneessa on myös minibaari ja työpöytä.

Varaa heti

 

 

 

Kahdenhengenhuoneet – Historical Main Building

Klassisen tyylikkäästi sisustetuissa 15-17 neliön kahdenhengen double/twin-huoneissa on parisänky tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, suoravalintapuhelin, oma kylpyhuone, jossa on suihku, hiusteinkuivain, aamutakit ja sandaalit. Huoneessa on myös minibaari ja työpöytä.

Varaa heti

 

 

 

Juniorsviitti – Historical Main Building

Juniorisviitit ovat klassisen tyylikkäitä 38 neliön huoneita, joissa on todella tilava parisänky. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, suoravalintapuhelin, oma kylpyhuone, jossa on amme tai poreallas, hiusteinkuivain, aamutakit ja sandaalit. Huoneessa on myös minibaari, työpöytä, oleskelualue ja kahvin- ja teenkeittomahdollisuus.

Varaa heti

 

 

 

Sviitti – Historical Main Building

Sviitit ovat klassisen tyylikkäitä 39 neliön huoneita, joissa on todella  tilava parisänky. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, suoravalintapuhelin, oma kylpyhuone, jossa on sauna, hiusteinkuivain, aamutakit ja sandaalit. Huoneessa on myös minibaari ja työpöytä.

Varaa heti

 

 

 

Kahdenhengenhuoneet – Classical Side Building

Klassisen tyylikkäästi sisustetuissa kahdenhengen double/twin-huoneissa on parisänky tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, puhelin, oma kylpyhuone, jossa on suihku tai kylpyamme, hiusteinkuivain, minibaari ja työpöytä.

Varaa heti

 

 

 

Superior-huone – Classical Side Building

Klassisen tyylikkäästi sisustetuissa Superior-huoneissa on parisänky. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, puhelin, oma kylpyhuone, jossa on suihku tai kylpyamme, hiusteinkuivain, minibaari ja työpöytä.

Varaa heti

 

 

 

Perhehuone – Classical Side Building

Klassisen tyylikkäästi sisustetuissa kahdenhengen huoneissa on kaksi sänkyä ja vuodesohva. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, puhelin, oma kylpyhuone, jossa on suihku tai kylpyamme, hiusteinkuivain, minibaari ja työpöytä.

Varaa heti