AUS Ravintola

Ravintola on avoinna vain erikoistapahtumiin!

AUS Ravintola

Ravintola on avoinna vain erikoistapahtumiin!

Ravintola AUS (Reilu) sijaitsee paikassa, jossa punottiin monia ovelia, sinänsä laillisia mutta epäilyttäviä suunnitelmia. Rakennus on nimittäin entinen oikeustalo. 1990-luvun alussa rouva Justitia ei ollut sokea, vaan todellakin ahne! Perustimme ravintolamme samassa hengessä: lupaamme tarjota parasta, mutta palvelu on suhteellista. Tervetuloa AUS-ravintolaan!

Aamiainen:
Ma-Sun 7.00 – 11.00

 

 

 

AUS-ravintolan nimeä miettiessämme otimme huomioon rakennuksen maineikkaan historian. Kyseessä on nimittäin entinen oikeustalo, jossa punottiin monia ovelia, sinänsä laillisia mutta epäilyttäviä suunnitelmia, kuten entisten paatuneiden kommunistien toteuttama valtionyhtiöiden yksityistämishanke. Se ei ollut vain hieman ironista vaan todella sarkastista, ja logomme on syntynyt samassa hengessä. Rouva Justitia ei ole sokea, vaan todellakin ahne! Lupaammekin tarjota asiakkaillemme aterioita, jotka on valmistettu huolellisesti parhaista raaka-aineista, mutta lupaamme myös, ettemme pidättele ketään syömästä tai juomasta liikaa. Palvelun suhteen otamme luonnollisesti mallia talon parhaista käytännöistä. Lahjuksia ei kannata tarjota, mutta tukimaksuja varten annamme mielellämme tilinumeromme. Tervetuloa AUS-ravintolaan!

Keittiömestari Indrek Nuut

AUS-ravintolan menu on rakennettu eurooppalaisen ja arabialaisen keittiön varaan. Maut ovat yksinkertaisia, mutta elegantteja, ymmärrettäviä, mutta monimuotoisia. Raaka-aineet ovat mahdollisimman paikallisia ja luonnonmukaisia. Rakastamme yhtä lailla lihansyöjiä kuin vegaaneja. Ruokamme on suunniteltu ilahduttamaan aistejanne – tärkeää ei ole vain syöminen, vaan myös sekä ruuasta että tunnelmasta nauttiminen.

AUS-ravintolan keittiömestari Indrek