Ravintola ELEVEN

Ravintola Eleven

Ravintola Elevenin ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa catering-palveluita. Täytämme asiakkaidemme konkreettiset tarpeet ottaen huomioon tapahtuman tyypin tai teeman ja budjetin. Laaja valikoima tuotteita ja sopivia juomia – erinomainen valinta juhliin, loman juhlistamiseksi tai kahvitauolle. Järjestämme juhlia myös paikan päällä omissa tiloissasi.

Ravintolaan mahtuu enintään 60 vierasta.

Soita meille ja kerromme, miten voimme auttaa sinua onnistuneen tapahtuman järjestämisessä.

Herkullinen aamiainen takaa onnistuneen päivän

Ravintola Eleven tarjoaa vierailleen herkullista aamiaista, joka on eurooppalaisen keittiön ja perinteisten latvialaisten makujen yhdistelmä.

Aamiaismenu sisältää valikoiman perinteisiä lämpimiä ruokia: uunimunakasta, puuroa, pannukakkuja, uunissa höyrytettyjä kasviksia, papuja ja pekonia. Tarjolla on myös kalavalikoima, oliiveja, erilaisia myslejä, hedelmiä ja vihanneksia, valikoima erilaisia latvialaisia juustoja sekä savustettuja lihapaloja, jogurtteja ja mehuja. Lisäksi hemmottelemme asiakkaitamme tuoreilla leivonnaisilla ja croissanteilla. Perinteisestä latvialaisesta aamiaisesta tarjoamme ruisleipää, raejuustoa ja kefiiriä.

Saatavilla on myös soijamaitoa ja gluteenitonta leipää. Ja tietysti aamiaiseen sisältyy myös herkullista teetä ja kahvia.

Aamiainen tarjoillaan ravintolassa Eleven:
Ma – Pe 07.00-10.30
La – Su, kansalliset pyhäpäivät  08.00-11.00

Aamiaisbuffetin hinta on 19 €/hlö.