Valikko Verkkokaupa

Luonnon harmoniaa ja rauhaa

HOTELLIMME

Hotelli- ja kylpylätarjoukset

Upea uudenvuodenjuhla Wicca-ravintolassa

Unohtumaton uudenvuodenjuhla viiden ruokalajin juhlallisella illallisella, tunnelmallisella ohjelmalla ja loistavalla ilotulituksella!

LUE LISÄÄ Varaa

160 €

Kultainen syksy

Syksy on hiljalleen saapumassa ja illat muuttuvat entistä viileämmäksi, tuulisemmiksi ja pimeämmiksi. Aivan kuin luonto valmistautuu pidempään lepoon, myös Sinun kehosi tarvitsee viileinä syysiltoina hieman virkistystä.

LUE LISÄÄ Varaa

109 € HINTA ALKAEN

Energiapuhallus Laulasmaalla

Majoitus Standard huoneessa, aamiainen, päivällinen, vesi- ja saunakeskuksen käytto, 2 erilaista hoitoa vuorokaudessa.

LUE LISÄÄ Varaa

110 € HINTA ALKAEN

HIBISCUS SPA SUOSITTELEE

Kaunis kesä on hellinyt meitä auringolla! Nyt on aika säilyttää tätä lämpöä ja aurinkoa meissä itsessämme.

Kesän jälkeen kosteuttavat hoidot tekevät hyvää keholle ja iholle.

Kasvojen iholle suosittelemme ”Syväkosteuttavaa kasvohoitoa pre+probioottien ja 7 kiinalaisen yrtin kera”.

Keholle sopii ihanteellisesti ”Balin saaren hieronta”.

Lue lisää

 

 

Tietoa hotellista

Hestia Hotel Laulasmaa Spa on löytänyt itselleen rauhaisan paikan, jossa elämä kulkee itsestään toisin ja paljon verkkaisemmin.
Olemme tuoneet vain 30 minuutin päähän Tallinnasta sinua varten hieman lepoa, mukavaa kotoisuutta, juuri sopivasti hauskanpitoa, makuelämyksiä, merestä alkunsa saaneita terveyspalveluita, luovan ahkeran auran sekä upean hiekkarannan ruusuineen…

Varaa

Huoneet

Laulasmaa Spa -hotellin Virossa rentouttava ilmapiiri ja 147 hotellihuonetta tarjoavat laadukkaat lomanviettomahdollisuudet. Hotellihuoneet sijaitsevat kahdessa eri talossa – päärakennuksessa ja Rantaresidenssissä. Huoneista avautuvat huikaisevan kauniit näkymät joko merelle tai mäntymetsään päin.

Varaa Lue lisää

Kauneudenhoitoa & rentoutumista

Ei ole mitään virkistävämpää kuin oma aika. Kauneudenhoitoa, kylpylän nautintoja ja lokoisia löylyjä saunassa…

Varaa spa hoitot

 

Aktiivinen loma ja liikunta

Hyvä kunto on aina tuonut iloisen mielen. Laulasmaalla ei ole puutetta mahdollisuuksista viettää aktiivista lomaa.

Lue lisää

 

Ruoka & juoma

Terveen värinen iho ja hyvä terveys saavat alkunsa kunnon ruoasta. Laulasmaalla kaikissa aterioissa näkyy keittiömestari Angelica Udeküllin kädenjälki. Ateriat on valmistettu pääasiassa tuoreista kotimaisista raaka-aineista. Laulasmaan keittiölle ominainen salaperäisyys ja voima ovat lähtöisin hotellin yrttitarhasta ja sen ympärillä olevien metsien antimista. Kaikkea voi syödä, kun raaka-aineita osataan käyttää viisaasti.

 

Konferenssit & tapahtumat

Pilvet ovat ihan kuin ajatukset – ne vaeltavat eri suuntiin ja vaihtelevat nopeasti. Niitä on suuria ja komeita, ohuita ja leikkisiä, teräviä ja kirkkaita…
Pilvistä on inspiroitu myös meidän 9 kokoushuoneen sisustus, ja huoneiden nimetkin on annettu pilvisukujen mukaan: Cirrus, Stratus jne. ”Pää pilvissä”on ihmeellinen retki. Etenkin Laulasmaalla.

Katso myös:

Pyydä tarjous Lue lisää

Pysäköinti

Kaikki asiakkaamme voivat pysäköidä Kloogaranna teen varrella sijaitsevalla Laulasmaa Spa’n pysäköintialueella P1, missä on tilaa 200 autolle.
Hotellin vieressä sijaitsee 84-paikkainen pysäköintialue P2, jota voivat käyttää VAIN hotellissa majoittuvat asiakkaat.

PYSÄKÖINTIKARTTA

 

Sijainti

Laulasmaa Spa sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla pitkän valkoisen hiekkarannan läheisyydessä vain 35 km päässä Tallinnasta.

Meille pääsee seuraavasti:

  • Estonia-teatterin pysäkiltä (Solaris-keskuksen vierestä) minibussilla nro 237
  • Balti Jaam -rautatieasemalta linja-autolla nro 126127 tai 128

Tarjoamme pyynnöstä kuljetuksia yksittäisille asiakkaille ja ryhmille. Ota meihin yhteyttä puhelimitse numerossa +372 6870 888 tai osoitteessa booking.laulasmaa@hestiahotels.com

Lue lisää

Verkkokauppa

Ostaa lahjakortti nyt helposti haluamallesi summalle verkkokaupasta! Lahjakortti on loistava tapa muistaa rakkaansa, ystäviäsi ja työtovereita. Toki kylpylälahjakortti sopii myös lapselle!

Lahjakortti on voimassa Hestia Hotel Laulasmaa Spa -hotellissa, kylpylässä, Hibiscus spaassa, à la carte -ravintolassa Wicca ja Resto Verde.

Varaa nyt