Baarle Resto

Meidän kesäterassi

Kesäterassimme on paikka, jossa voit nauttia mukavan aterian, virkistäviä cocktaileja, näkymät venesatamaan ja tietysti auringosta ja raikkaasta ilmasta.

Nähdään taas kesällä!

 

Katso menut

Makujen maailmanmatka

Ravintolamme nimi on saanut vaikutteita kahden valtion rajalla sijaitsevan ja historialtaan mielenkiintoisen Baаrlen kaupungin nimestä.
Kaupunkilaiset asuvat yhdellä jalalla Belgiassa ja toisella Hollannissa ja kaupungin maantieteellisen sijainnin takia he pitävät itseään “kaksoiskansalaisuuden” onnellisina haltijoina. Päivittäinen käynti apteekissa tai leipomossa muuttuu rajanylitykseksi. Jopa asunnossa keittiö voi olla yhdessä maassa ja olohuone toisessa, joten kansainvälisestä keittiöstä voi nauttia kotonaankin.

Maailman eri alueilta peräisin olevia ruokia nauttiessaan ravintolamme vieraat joutuvat vastaavaan tilanteeseen. Käytämme paljon paikallisia raaka-aineita, joista valmistamme maailman klassikoihin kuuluvia, mutta myös vähemmän tunnettuja kansainvälisiä ruokia ja täydennämme niitä omilla ajatuksillamme ja vivahteillamme. Näin viemme Sinut makujen maailmanmatkalle!

Katso menut

Pääkokin tervehdys

“Minulla on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi Hestia Hotel Europan ja Baarle Reston tiimin puolesta!

Minun 25-vuotinen kulinaarinen matkani vei minut salaperäiseen maailmaan, joka on ollut täynnä jännittäviä makuja, erilaisia kokemuksia ja taitoja, joita kehitän edelleen.

Intohimoni ja inspiraationi ovat laadukkaat raaka-aineet – puhtaat maut, niiden yksinkertaisuus, lautasella oleva tasapaino, joka jää mieleen, ei aiheuta hämmennystä eikä väsytä. Tarjoan sinulle ruokia, jotka ovat uusia, mutta myös tunnettuja klassikoita. Kuitenkin aina huolella ja rakkaudella pääasiassa paikallisista raaka-aineista valmistettuna.

Merinäköalalla varustettu ravintola Tallinnan keskustassa kutsuu sinua makujen maailmanmatkalle! Nähdään pian.”

Baarle Reston pääkokki Viktor Šlenduhhov