Ravintola

Baarle Resto

Ravintolamme nimi on saanut vaikutteita kahden valtion rajalla sijaitsevan ja historialtaan mielenkiintoisen Baаrlen kaupungin nimestä.
Kaupunkilaiset asuvat yhdellä jalalla Belgiassa ja toisella Hollannissa ja kaupungin maantieteellisen sijainnin takia he pitävät itseään “kaksoiskansalaisuuden” onnellisina haltijoina. Päivittäinen käynti apteekissa tai leipomossa muuttuu rajanylitykseksi. Jopa asunnossa keittiö voi olla yhdessä maassa ja olohuone toisessa, joten kansainvälisestä keittiöstä voi nauttia kotonaankin.

Maailman eri alueilta peräisin olevia ruokia nauttiessaan ravintolamme vieraat joutuvat vastaavaan tilanteeseen. Käytämme paljon paikallisia raaka-aineita, joista valmistamme maailman klassikoihin kuuluvia, mutta myös vähemmän tunnettuja kansainvälisiä ruokia ja täydennämme niitä omilla ajatuksillamme ja vivahteillamme. Näin viemme Sinut makujen maailmanmatkalle!

Odotamme sinua:

Ma-Pe 12.00 – 22.00

Puhelin: +372 669 9785
baarle@baarleresto.ee

A la carte menu

Aamiainen

Monipuolisen ja herkullisen aamiaisen voi nauttia viihtyisässä, tilavassa huoneessa, taustalla soi miellyttävä musiikki ja ikkunasta näkyy venesatama.

Aamiaismenu sisältää perinteisiä lämpimiä ruokia: puuroa, perunoita, uunimunakasta, pekonia, munia, jne. Voileipää varten löytyy kaikkea herkullista: leipää, ciabattaa, sämpylää, juustoa, kinkkua, vihanneksia, oliiveja, kalaa, maustekilohailia ja paljon muuta. Lisäksi on hedelmiä, mysliä, erilaisia kotimaisia muroja, jogurttia ja mehua. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota pääkokkimme valmistamaan naudanmaksapateeseen ja suolaloheen, jotka ovat todellisia hittejä. Valitse aamukahviksi latte, cappuccino tai musta kahvi – kaikki on valmista!

Aamiainen:

Ma – Pe 6.30-10.00
La – Su 7.30-11.00

Aamiaisen hinta on 19 € / hlö, 9 € / lapsi (6-12 v), alle 5-vuotiaat lapset ilmaiseksi.

Aulabaari

Avara ja valoisa aulabaari on täydellinen paikka nopealle liiketapaamiselle tai ajan viettämiseksi ystävien kanssa. Aulabaarissa on tarjolla suuri valikoima sekä kuumia juomia että virvoitusjuomia, cocktaileja ja kevyitä aterioita.

Aulabaari on avoinna 24/7