Kokoukset ja ryhmätapahtumat

Inspiroiva ympäristö

Haapsalussa syntyy hyviä ideoita! Inspiroiva merenrantapaikka, josta on kauniit luonnonnäkymät silmälle ja sielulle. Se on loistava paikka viettää aikaa joukkueen kanssa tai juhlia tärkeää tapahtumaa. Meillä on 94 hotellihuonetta, 2 seminaarihuonetta pienemmille ryhmille sekä hyviä yhteistyökumppaneita, jotka voivat majoittaa myös isompia ryhmiä. Rentouttava kylpyläosasto, wellness-osasto, jossa voit nauttia rentouttavista hoidoista ja ravintola, joka tarjoaa aitoja Läänemaan makuja.

Upea sijainti, ystävälliset ihmiset ja laaja valikoima palveluita – uusi suosikki tapahtumapaikkasi

Seminaarihuoneet Kokouspaketti

Rentoudu

Virkistä mieltäsi ja sieluasi rentoutuen viidessä eri saunassamme ja uima-altaassamme. Lisäksi tarjoamme hyvinvointikylpylähoitoja terveysongelmien ennaltaehkäisyyn, sekä hyvinvointihoitoja arjen stressin, jännityksen ja väsymyksen lievittämiseen. Hieronta Haapsalun parantavalla mudalla on ehdottomasti kokemisen arvoinen!

Sauna- ja allasosasto Wellness-kylpylä Day spa Yksityinen-kylpyla Saunarituaalit

Läänemaan makuelämyksiä

Aina tuoreista raaka-aineista, puhtaista mauista ja värikkäistä ruoista on tuloksena aito Läänemaan ruoka, täynnä kontrasteja, mutta luonteeltaan rauhallinen ja harmoninen, aivan kuin virolainen.

Valitse kahvitaukovalikosta ”Meren ääni” tai ”Laskeva aurinko” ja valitse ryhmämenusta ”Läänemaan sielu” tai ”Maalauksellinen ranta”, valinta on sinun!

Kahvitauot Blu Holm ravintola

Mielenkiintoisia lisäaktiviteetteja

Tee tuottavasta päivästä entistä tuottavampi. Jos sinulla on aikaa seminaarin, kylpyläkäynnin, mutahieronnan ja ruoan jälkeen, käytä se viisaasti.

Kasvojooga kaveriporukalle – erittäin hyödyllistä ja hauskaa yhtä aikaa. Kasvojooga on ainutlaatuinen harjoitusmenetelmä nuorekkaampaan ja säteilevämpään ulkonäköön. Harjoittele kasvojen ja kaulan lihaksia, korjaa ilmeitäsi ja vältä tiettyjä huonoja tapoja – se on avain kauniimpaan ja tyytyväisempään itseesi! Enintään 10 hengen ryhmä, kesto 45 min. kasvojoogaa + 15 min. rentoutumista merilevällä, hinta 80 €.

Haapsaluun tutustuminen – valikoimassa on vain kaupungin erikoisimmat ja merkityksellisimmät paikat. Kävelymatkan pituus riippuu seikkailunhalustasi. Ryhmä jopa 25 henkilöä, kesto 1-2 tuntia, hinta 60 €.