Blu Holm -ravintola

Ravintola, josta on kaunein näkymä

Aina tuoreet raaka-aineet, puhtaat maut ja värikkäät ruoat – lopputuloksena ateriat täynnä kontrasteja, silti luonteeltaan rauhallisia ja harmonisia, aivan kuten eestiläiset.

Blu Holm ravintolan miellyttävän kodikas tunnelma, hyvä musiikki, auringonlaskut ja makumatkat tarjoavat elämyksiä koko perheelle.

Kokki toivottaa sinut tervetulleeksi

”Minulla on ilo toivottaa teidät tervetulleeksi koko Hestia Hotel Haapsalu Span ja Blu Holm ravintolan puolesta!

Olen Haapsalun tyttö läpikotaisin. Vuosia kokkina työskennellessäni olen saanut arvokkaita vinkkejä ja oppinut tekniikoita parhailta kollegoiltani, ja olen sopeuttanut niitä keittiöömme. Pidän kaikesta tuoreesta ja paikallisesta. Suosikkini ovat mulperimarjat ja kataja – aitoja Läänemaalaisia ​​makuja.

Olen asettanut tavoitteekseni luoda ravintolamenun, joka heijastelee modernin virolaisen keittiön olemusta. Tarjottavien ruokien luonne määräytyy virolaisten valmistusmenetelmien avulla, mutta vivahteita lisää pohjoismaiset keittiötekniikat. Aina raikkaat, puhtaat maut ja värikkäät ruoat – lopputuloksena ruokaa, joka on täynnä kontrasteja, mutta luonteeltaan rauhallista ja harmonista, aivan kuin eestiläinen.

Haapsalun ravintola kauneimmalla näköalalla kutsuu makumatkalle! Nähdään pian.”

Blu Holm reston kokki Karina Kaasik.

Katso kuvat