Suosikit ♡

Vieraidemme rakastamat hoidot

Hoitoluokka

 • Haapsalun mutaterapia

  15 min

  Lämmin muta hoitaa nivelvaivoja ja psoriasista sekä lievittää kipuja. Muta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja solujen uusiutumista sekä poistaa kehosta ylimääräistä nestettä ja kuona-aineita. Hoito tehdään koko keholle.

  Valitse
  40 €
 • Klassinen pedikyyri

  55 min - 65 min

  Hoidon aluksi on aromaattinen, jalkojen ihoa pehmentävä kylpy. Sen jälkeen käsitellään kynsinauhat, hiotaan kovettumat ja muotoillaan kynnet. Lopuksi jalat voidellaan.

  Valitse
  42-45 €
 • Mutahieronta Haapsalun terveysmudalla

  60 min

  Mutahieronta kuorii ja ravitsee ihoa sekä edesauttaa liiallisen nesteen ja kuona-aineiden poistumista kehosta ja myös elvyttää aineenvaihduntaa, rentouttaa ja parantaa kroonisia tulehduksia. Hoidon alussa selkä peitetään mutahauteella ja sen vaikuttaessa hierotaan koko keho ja viimeiseksi hierotaan myös selkä.

  Valitse
  55 €
 • Klassinen hieronta

  25 min - 50 min

  Klassinen hieronta perustuu erilaisiin liikkeisiin ja otteisiin. Asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan hierotaan koko vartalo tai vain joko ylä- tai alavartalo. Hieronta parantaa veren- ja lymfa-aineiden kiertoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vahvistaa immuunipuolustusta sekä vähentää lihasjännitystä ja stressiä.

  Valitse
  29-49 €
 • Raikastava kasvohoito

  60 min

  Sopii erityisesti väsyneelle ja rasittuneelle iholle. Auttaa kasvojen uudistumisessa ja raikastamisessa sekä tasoittaa ryppyjä ja kosteuttaa ihoa.

  Valitse
  61 €
 • Express-hoito

  30 min

  Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja se on nopea, joten vaikutukset ovat heti nähtävissä: iho näyttää uudistuneelta ja ilme virkeämmältä. Hoito sopii myös teini-ikäisille tai muille, joilla on iho-ongelmia. Hoidon lisäksi asiakas saa ohjeita, miten hoitaa ihoa kotioloissa.

  Valitse
  38 €