Lapsille

Kylpyläkokemuksia perheen pienimmille

Hoitoluokka

 • Raparperihiushoito nuorelle sisältäen letityksen

  45 min

  Hoidon alussa hiukset pestään aloe-uutetta sisältävällä raparperishampoolla, joka antaa hiuksille raikkautta, säteilyä ja kiiltoa. Sitten hiuksiin levitetään luonnollinen raparperihiusnaamio risiiniöljyllä, joka parantaa hiusten rakennetta ja vähentää pörröisyyttä. Hoito päättyy nuoren valitsemaan lettiin, jonka kanssa voi jatkaa rentouttavaa lomaa. Ikäsuositus hoitoon on 15 vuoden ikään asti.

  Valitse
  19 €
 • Lasten hiustenleikkaus

  30 min

  Lasten hiustenleikkaus -> 10 v.

  Valitse
  13 €
 • Suolahuone

  30 min

  Suolahoito eli haloterapia on tehokas hengitysteiden tukkeutumien, astman, kroonisten ihosairauksien, stressin ja unettomuuden hoitoon. Suolahuoneen hämäryydessä istutaan lepotuoleissa ja hengitetään suola-aerosolia kuunnellen rauhoittavaa musiikkia. Näytä lisääVähemmän tietoja

  Valitse
  5-11 €
 • Minipedikyyri

  30 min

  Pikkuneideille ja miehenaluille, 4–12-v. Vaahtokylpy, hellä kynsien ja kantapäiden käsittely. Jalkojen kevyt voitelu, ja vanhempien luvalla kynsien lakkaaminen.

  Valitse
  19 €
 • Minimanikyyri

  25 min

  Pikkuneideille ja miehenaluille, 4–12-v. Hellä kynsien ja tarvittaessa kynsinauhojen kunnostaminen. Käsien kevyt voitelu, ja vanhempien luvalla kynsien lakkaaminen.

  Valitse
  17 €
 • Mansikantuoksuinen vaahtokylpy lapsille

  15 min

  Mansikantuoksuinen vaahtokylpy on tehty sokerista, jauhosta, mansikkavaahdosta... tiikeristä, sammakosta, koiranpennunhännästä...

  Valitse
  18 €
 • Special!

  Vihreä omena – Hieronta lapsille

  25 min

  Suositusikä on 5–12 vuotta. Vihreää omenabalsamia sisältävä vartalohieronta rentouttaa ja lisää energiaa. Hoito sopii erinomaisesti ensimmäiseksi spa-hoitokokemukseksi. Kuten sanonta kuuluu: Omena päivässä pitää lääkärin loitolla. Tästä sanonnasta innostuneena tarjoamme pienille spa-vieraillemme hoidon päätteeksi todellisen vitamiinipommin.

  Valitse
  20 €23 €