Vesi

Vesihoidot sopivat erinomaisesti rentouttavaksi päivän aloitukseksi.

Hoitoluokka

 • Aromaattinen punaviinivaahtokylpy

  15 min

  Aromaattinen punaviinivaahtokylpy sisältää punaviiniuutteita ja rypäleensiemenöljyä, säätelee painoa ja parantaa ihon aineenvaihduntaa. Lisäämme vaahtokylpyyn myös luomupunaviiniä, joka palauttaa kollageenin ja ihon elastiset kudokset. Punaviini sisältää myös polyfenoleja, jotka estävät ihon sameutumista ja palauttavat iholle sen luonnollisen hehkun.

  Valitse
  23 €
 • Mansikantuoksuinen vaahtokylpy lapsille

  15 min

  Mansikantuoksuinen vaahtokylpy on tehty sokerista, jauhosta, mansikkavaahdosta... tiikeristä, sammakosta, koiranpennunhännästä...

  Valitse
  18 €
 • Jalkojen muta-magneesium-laventeli-pyörrekylpy

  15 min

  Jalkakylvyssä käytettävä mutauute vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja solujen veripitoisuutta, mikä puolestaan elvyttää tulehduksia. Mutaan lisätty magneesium lievittää lihasjännistystä ja nivelkipuja. Laventeli vaikuttaa rauhoittavasti.

  Valitse
  17 €
 • Painesuihku eli Charcot-suihku

  10 min

  Charcot-suihkussa kahdella voimakkaalla vesisuihkulla hierotaan suihkun alla seisovaa ihmistä. Suihku virkistää, lisää ihon ja ihonalaisten kudosten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, joten se sopii myös selluliitin poistamiseen. Suihku on erittäin hyvä istumatyötä tekeville, jotka kärsivät niin hartia- kuin alaselkäkivuista. Dieettiin ja voimisteluun yhdistettynä suihku auttaa myös painonpudotuksessa.

  Valitse
  20 €
 • Manuaalinen vesihieronta

  20 min

  Vesihieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä parantaa lihasten jänteyttä ja vähentää stressiä. Hieroja hieroo paineella (0,6–1,5 atm.) pulppuavalla vesisuihkulla. Hieronta aloitetaan jaloista ja vähitellen edetään kohti kaulaa. Vesihieronta on erittäin hyvä raskaan harjoittelun jälkeen, sillä se rentouttaa lihaksia, estää maitohapon kertymistä, vähentää kipua ja nopeuttaa palautumista.

  Valitse
  26 €
 • Rentouttava ja virkistävä yrttikylpy:

  15 min

  Automaattinen vesihieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa aivan kuten klassinen hieronta, ja se on ylipäätään rentouttava. Kylpyammeen pohjassa ja sivuilla on aukkoja, joista pulppuavat paineaallot hierovat kehoa. Hieronta vähentää lihasjännitystä ja kipuja. Kylpyveteen sekoitetaanm asiakkaan toiveen mukaisia, elimistöä tervehdyttäviä yrttejä.

  Valitse
  20 €