Merellinen rentoutumishuone viidelle aistille

Wellness-kylpylämme viiden aistin rentoutumishuoneessa astut hetkeksi pois arjesta, annat lepoa sekä aisteille että mielelle. Tila on ihanteellinen pakopaikka ottaa aikaa itsellesi ja havainnoida ympäristöäsi.

Näkö

Meriteemaan perustuvat Yokebanat rauhoittavat aisteja ja auttavat sinua tuntemaan paremmin meren läheisyyden, kauneuden ja ainutlaatuisuuden.

Kuulo

Vibroakustisessa terapiassa työskentelevä Ivar Vinkel on nauhoittanut meren ääniä kallioiden alta, mikä auttaa meitä huolehtimaan sinusta tässä ystävällisessä ja välittävässä ympäristössä. Valikoimamme luonnonäänet sopivat syvään rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja parantavat kuulosi herkkyyttä. Pehmeä, lämmin ja miellyttävä ääni, jonka avulla saavutat paremman tasapainon ja tulet paremmin toimeen itsesi ja ympäristösi kanssa.

Tunto

Zen-puutarhat odottavat kosketustasi. Zen-puutarhassa voit piirtää hiekalle kuvioita haravalla tai järjestellä kiviä itsellesi sopivalla tavalla. Sulje mielesi ajatuksiltasi, ja ole läsnä tässä ja nyt. Myös jaloille on oma zen-puutarhansa, jossa on erikokoisia ja -rakenteisia merikiviä, joiden avulla voit kokeilla terapeuttista pistehierontaa. Zen-puutarhat sopivat erinomaisesti stressin vähentämiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen.

Haju

Hajuaistin stimuloimiseksi käytämme lepohuoneessa kotimaista kataja-suitsuketta. Katajan savulla on tieteellisesti todistettuja antibakteerisia ominaisuuksia. Katajan savu puhdistaa energiaa, pitää virukset loitolla ja lievittää ahdistusta. Muinaisista ajoista lähtien ihmiset ovat uskoneet, että kataja suosii hyvää ja karkottaa pahaa.

Maku

Makuhermoille tarjoamme lepohuoneessa detox-leväteetä, joka on miellyttävä sekoitus perinteisiä kasveja ja pohjoismaisia ​​leviä. Se auttaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti poistamaan kuona-aineita ja palauttamaan terveellisen tasapainon. Tee sisältää runsaasti antioksidantteja, parantaa hyvinvointiasi, edistää ruoansulatusta ja auttaa nostattamaan energiatasojasi.