Kuupakkumine

UUS! Salendav ja kujundav kehahoolitsus

Koge meie kehahoolduse võlu, mis on loodud spetsiaalselt kõhu, tuharate ja reite jaoks. See protseduur mitte ainult ei eemalda kehast jääkaineid, vaid aitab ka siluda tselluliiti ning aktiveerida rasvade eemaldumist. Hoolitsuse käigus kooritakse kõht, tuharad ja reied meresoola kristallide ning punavetika õliekstraktiga. Seejärel kantakse kooritud piirkondadele spetsiaalne isesoojenev mähis, mis kiirendab lipolüütilist toimet ning aktiveerib kompaktsete rasvaladestuste eemaldumise. Hoolitsuse lõpetab vabas stiilis kerge massaaž, kasutades selleks salendavat massaažikonsentraati, mis sisaldab merelisi aktiivaineid, võitluseks apelsinikoorenaha ja tselluliidikogumike vastu probleemsetes kehapiirkondades.

Salendav ja kujundav kehahoolitsus 60 min 55 €

Vali

 

Lastemassaaž Roheline õun

Hoolitsuse soovituslik vanusevahemik on 5-12 eluaastat. Hell kehamassaaž lastele rohelise õuna palsamiga, mis mõjub lapsele lõõgastavalt ning annab energiat. Hoolitsus sobib hästi esimeseks spaakogemuseks. Nagu öeldakse “Õun päevas hoiab arsti eemal” ning sellest tulenevalt pakume ka meie väikestele spaatajatele hoolitsuse lõpetuseks vitamiinipommi.

Lastemassaaž Roheline õun 25 min 20 €

Vali

Käi 5 korda, maksa 4 eest

Haiguste perioodil on oluline oma immuunsust tugevdada. Seejuures loeb ka järjepidevus! Vali endale sulle vajaminev teraapia, käi jaanuaris 5 korda ja maksa 4 seansi eest.

  • Mäevaha soojendus – Sobib erinevate liigeshädade ja põletike korral ning lihaste lõdvestamiseks. 1 kord 11 €.
  • Aparaatne füsioteraapia ja venitus – Mõjutatakse põletikulisi protsesse, parandatakse vereringet ja lihaste ning liigeste seisundit. 1 kord 11 
  • Soolakamber – Parim ravim hingamisteede probleemide, astma, krooniliste nahahaiguste ja stressi ning üleväsimuse puhul. Tule ise ja võta oma lapsed tasuta kaasa! 1 kord 5  – 11

Broneeri aeg: spa.haapsaluspa@hestiahotels.com või helista +372 472 4415.